Verzending & Bezorging

Laat je pakketje de volgende dag nog afleveren!

Verzending via PostNL

Om er zeker van te zijn dat onze klanten hun levering op tijd ontvangen maken wij gebruik van de service van PostNL. Volgens de statistieken is PostNL de meeste betrouwbare en accurate leverancies van pakketjes in Nederland! Op dit moment bezorgen wij onze pakketjes nog niet buiten Nederland. Maar mocht u een grote bestelling willen plaatsen neem dan contact met ons op.

Bezorging op afhaal locatie PostNL en Pakketbezorging

Natuurlijk kan de bestelling ook dusdanig groot zijn dat die onmogelijk bezorgd kan worden door de brievenbus. Op dit moment kiezen wij voor de pakketdienst van PostNL. Hiernaast is het ook altijd mogelijk om het pakketje te laten bezorgen op één van de PostNL afhaal locaties. Mocht de bestelling niet door de brievenbus passen dan zal ons systeem u automatisch de optie geven om het pakketje op locatie te laten bezorgen! Voor meer informatie over de PostNL bezorgen verwijzen we u door naar de PostNL informatie pagina

Als uw bestelling voor 17:00 geplaatst is, dan zorgen wij ervoor dat het pakketje op dezelfde dag verzonden wordt. In de hoogste uitzondering kan het gebeuren dat de verzending vertraging op loopt. Over het algemeen wordt het pakketje of de brief de volgende dag nog afgeleverd op de door uw doorgegeven locatie. Het is belangrijk om te weten dat wij op dit moment leveren wij alleen in Nederland. Mocht u toch een specifieke bulk levering op locatie in het buitenland willen. Neem dan direct contact met ons op!

Verzendkosten

Voor de verzending in Nederland rekenen we 5,75 per verzending. Mocht uw bestelling meer dan 50 euro bedragen dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

0
Winkelwagen
preloader