Ruilen & Retourneren

Je kan eenvoudig je pakketje weer retour sturen!

Je hebt bij Pro Athlete Nutrition het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het Modelformulier herroeping. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder.

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden. naar het volgende adres:

  • Pro Athlete Nutrition Retour
  • Transportweg 40
  • 9645 KX
  • Veendam

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.
Zowel de supplementen als de overige artikelen kun je bij Pro Athlete Nutrition retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product zit in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
  • Het product is compleet
  • Het product is ongeopend
  • Voeg een briefje toe aan uw bestelling en schrijf daarop uw naam en ordernummer.

Voor elke levering is het mogelijk je een afleverings- en retourbon hier te downloaden. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van het herroepingsformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken. Voeg een briefje met je naam en order nummer toe en wij vinden het voldoende.

Terugboeking bedrag

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.
In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.
Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Alle supplementen van Pro Athlete Nutrition

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Pro Athlete Nutrition te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier / herroepingsformulier.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Pro Athlete Nutrition een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het retourformulier herroepingsformulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert Pro Athlete Nutrition het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).
Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het Modelformulier herroeping. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

Modelformulier Herroeping

Het modelformulier voor Herroeping kun je hier downloaden: herroepingsformulier. Het is altijd het makkelijkste om even direct telefonisch contact met ons op te nemen. Zodat we gezamenlijk de makkelijkste oplossing kunnen vinden!

0
Winkelwagen
preloader