Kwaliteit van onze Whey Protein

Onze Whey Protein is ideaal voor sporters om in de ochtend, tussendoor of na de training te gebruiken. Het poeder lost makkelijk op en drinkt zeer makkelijk weg. Deze proteïne onderscheidt zich in de markt door haar smaak, structuur en kwaliteit. Een zeer goed eiwit voor herstel en spieropbouw. Dit eiwit bevat minimaal 80% eiwit door een mix wei eiwit concentraat en wei eiwit isolaat.

De Whey Protein van Pro Athlete Nutrition  wordt in Nederland geproduceerd in een fabriek die voldoet aan alle strenge Nederlandse wettelijke eisen. Dit product is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken en in een naturel versie.

Bij de samenstelling van dit product is rekening gehouden met de wens van topsporters die alleen het beste voor zichzelf wensen:
– Eiwitten met enkel een natuurlijk aminozuur profiel (geen toevoeging van aminozuren om het eiwitgehalte onnatuurlijk te verhogen).
– Hoogste kwaliteit natuurlijke eiwitten die goed oplossen.
– Zeer weinig toevoegingen om het product natuurlijk te houden (laag gedoseerd in aroma en zoetstoffen).
– Geen andere toevoegingen (zoals verdikkingsmiddelen).
– Wei Eiwit Pro bestaat uit de meest zuivere kwaliteit wei eiwit isolaat, ultra gefiltreerd wei eiwit concentraat en wei eiwit hydrolisaat (di- en tri peptides).

0
Winkelwagen
preloader