Kwaliteit van onze Mega Multi

Mega Multi is een uitgebalanceerd multipreparaat met een ruime dosering van essentiële vitaminen en mineralen. Met onder andere vitamine B5 en foliumzuur die bijdragen aan de voorziening van energie en een goed werkend zenuwstelsel. Vitamine B6 en B12 die bijdragen aan een goede werking van hersen- en zenuwfuncties en het afweersysteem.

In de Mega Multi zijn maar liefst tien verschillende mineralen  opgenomen, waaronder koper en chroom. Koper heeft een grote rol bij het zuurstoftransport in het lichaam en draagt het bij aan de vorming van bindweefsel en botten. Chroom is nodig voor een goede werking van het insuline en het handhaven van het bloedsuikergehalte. Verder heeft het een belangrijk aandeel bij de vetstofwisseling.

Aan de Mega Multi zijn ook kruiden toegevoegd, waaronder het Fruits & Greens extract (100:1). Dit is een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. 1 gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit.

 

0
Winkelwagen
preloader